Vanoppen-Moors, Begrafenissen

Funerarium in Opglabbeek

Flexibele inrichting met eigen identiteit.

Door gebruik te maken van verschuifbare wanden ontstaan in het nieuwe funerarium kleinere of grotere ruimten, aan te passen naar gelang het aantal bezoekers. In de basisinrichting vindt u hier twee verschillende begroetingsruimten en twee koffieruimten. Bij Vanoppen-Moors heeft Studio CD gewerkt met een speciale afbeelding tegen een ronde wand, afbeeldingen gedrukt op plexiglas en als “wisselafbeelding” de vier jaargetijden gedrukt op houten panelen. Tegen de balie is het embleem en de naam in kunststof gemonteerd; de inkom valt op door grote witte bladeren in wit kunststof. In de spreekkamer hangt een in eigen huis gemaakte illustratie gedrukt op dibond en aan de achterzijde voorzien van led-verlichting. Tegen de voorgevel “vliegen” vogels, in glas en lood, weg. Naast de toegangsdeur is het logo van Vanoppen-Moors gemonteerd, uitgefreesd in plexiglas en ’s avonds indirect verlicht.

begrafenissen-vanoppen-moors

Delen

Overtuigd van de mogelijkheden?

Uw eerste stap leidt tot het ei van Columbus.

Contacteer ons