Vanhove Uitvaartzorg

Funerarium en aula "de Sprink " in Bocholt

Aankleding van een volledig nieuw gebouwd funerarium.

Het hedendaagse gebouw leent zich perfect voor de toepassing van verschillende materialen, verpakt in een modern jasje. Er is bij Vanhove Utvaartzorg gebruik gemaakt van hout, kunststof, cortenstaal, magnetisch materiaal, plexiglas en stof. Voor elke ruimte is een passend en uniek ontwerp gemaakt. En dit volledig in overeenstemming met de functie en de sfeer van de ruimte. Om de “verkeersstromen” binnen het gebouw beter te laten verlopen is bewegwijzering in plexiglas ontwikkeld waarop men een overzicht krijgt van de verschillende ruimten. Ook is gewerkt aan de herkenbaarheid van het gebouw aan de buitenzijde: het in het oog springende logo op de zijgevel én de opvallende gevormde informatiezuil aan de ingang, beide ’s avonds verlicht. De “Familie”, een beeldengroep in cortenstaal gemonteerd tegen de wand in de centrale gang, staat voor Vanhove Uitvaartzorg symbool voor de vergankelijkheid van het leven. En dit zonder rekening te houden met leeftijd of geslacht.

vanhove-uitvaartzorg

Delen

Overtuigd van de mogelijkheden?

Uw eerste stap leidt tot het ei van Columbus.

Contacteer ons